Eden Hazard

79,00 kn

Tko su bila dva nogometna heroja iz Edenovog djetinjstva? Koliko je Eden imao godina kad se preselio iz Belgije u Francusku? Koliko godina je Eden imao kad je potpisao za Chelsea i koji je drugi engleski klub odbio? Odgovore na ova i još mnoga pitanja saznat ćeš pročitaš li knjigu Moj nogometni heroj – Eden Hazard.
Ovo je uzbudljiva priča o čudu od djeteta koje je postalo pravi nogometni šampion. Uz podršku obitelji opsjednute nogometom Eden je predano trenirao, tehniku driblanja doveo do savršenstva i zaslužio transfer iz snova u Chelsea.

Maestro Real Madrida
Maestro Real Madrida

„Kad budem imao 16 godina, bit ću u prvoj momčadi“, rekao je o planovima karijere. „Želim igrati pred prepunim stadionima i zabavljati ih svojim trikovima.“

Eden se naježio kad je izašao na travnjak pred gotovo 70 tisuća navijača. Kompany je bio u pravu - ovo je doista bila utakmica života. S rukom na srcu, Eden se koncentrirao na ono što je trebao napraviti - napasti, stvarati prilike i zabiti gol.

KUPI SVE 4

Uštedi 40 kn!
Image

Eden je tvoj najveći heroj, naravno, ali te zanima kako su i drugi igrači osvajali terene i stadione, kako su postali zvijezde. Upravo za tebe, pravog ljubitelja nogometa imamo specijalnu ponudu.

Uštedi 40 kn

KUPI PREOSTALE 3

Uštedi 30 kn!

Image

Edena čuvaj za sebe, prijateljima za poklon naruči po primjerak. A možeš ih zadržati i za sebe, naravno! Bez obzira što odlučio u setu od tri knjige možeš odabrati bilo koja tri naslova i uštedjeti.

Uštedi 30 kn

INFORMACIJE O PROIZVODU


ISBN

978-953-59022-8-7

IZDAVAČ

Rockmark

BIBLIOTEKA

Knjigoljubac

AUTOR

Matt i Tom Oldfiled

GODINA IZDANJA

2019.

JEZIK

hrvatski

BROJ STRANICA

114

UVEZ

meki

VRSTA DJELA

biografija