Lionel Messi

79,00 kn

Kome Lionel posvećuje svoje golove kada rukama pokazuje prema nebu? Kad i gdje je Lionel prvi put upoznao Sergija Agüera? Koliko je brojeva na dresu Lionel promijenio u Barceloni? Odgovore na ova i još mnoga pitanja saznat ćeš pročitaš li knjigu Moj nogometni heroj – Lionel Messi.

Lionel Messi je legenda – superzvijezda Barcelone i najbolji nogometaš svijeta. Međutim, kao dječak bio je tako malen da su ga prijatelji zvali „sitni Leo“, a treneri se brinuli hoće li dovoljno narasti. Hrabrost, talent i naporni rad bili su njegova formula za uspjeh. Ovo je čarobna priča o sitnom dječaku iz Južne Amerike koji je izrastao u najvećeg nogometaša svijeta.

Bez potpore i ljubavi svojih roditelja, Lionel ne bi napravio hrabar potez i preselio se iz Argentine u Španjolsku kako bi ostvario svoj san - igrati profesionalni nogomet. Stigao je u Barcelonu kao mali, sićušni tinejdžer s nevjerojatnim, urođenim talentom, ali neki treneri su imali dvojbe. Je li uistinu imao snage i želje da dođe do samog vrha?

Lionel nije mogao vjerovati - upravo je primio najbolju vijest, a imao je tek 16 godina! Jedva je tu noć oka sklopio, u glavi su mu se motale nevjerojatne misli. Što ako zabije pogodak? Hoće li mu igrači dati neke savjete, hoće li mu čestitati ako odigra dobro?

Odaberite tri ili više knjiga i složite svoj set nogometnih heroja uz uštedu do čak 80 kuna.

KUPI SVE

Ili barem tri knjige i po svakoj uštedi 10 kn!
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Uštedi do 80 kn

INFORMACIJE O PROIZVODU


ISBN

978-953-59022-6-3

IZDAVAČ

Rockmark

BIBLIOTEKA

Knjigoljubac

AUTOR

Matt i Tom Oldfiled

GODINA IZDANJA

2019.

JEZIK

hrvatski

BROJ STRANICA

132

UVEZ

meki

VRSTA DJELA

biografija